Breaking News
Home / Επίκαιρο σχόλιο / Σύσκεψη Περιφερειακού Κλιμακίου ΠΟΣΕΗ Κρήτης – Βορείου & Νοτίου Αιγαίου στις 12 Οκτωβρίου 2019

Σύσκεψη Περιφερειακού Κλιμακίου ΠΟΣΕΗ Κρήτης – Βορείου & Νοτίου Αιγαίου στις 12 Οκτωβρίου 2019

Στις 12 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου (Π.Κ) Κρήτης – Βορείου & Νοτίου Αιγαίου της ΠΟΣΕΗ στην Σαντορίνη, με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων από τα Σωματεία:

ΣΕΗ Ηρακλείου – ΣΕΗ Θήρας – ΣΕΗ Ικαρίας – ΣΕΗ Κυκλάδων – ΣΕΗ Λασιθίου – ΣΕΗ Λέσβου – ΣΕΗ Λήμνου – ΣΕΗ Νάξου – ΣΕΗ Πάρου & Αντιπάρου – ΣΕΗ Ρεθύμνης  ΣΕΗ Σάμου – ΣΕΗ Χανίων – ΣΕΗ Χίου

Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο Γ.Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος και ο Ταμίας κ. Εμμανουήλ Καυκαλάς.

Στην Σύσκεψη του Π.Κ παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Προϊστάμενος Τμήματος Ανάπτυξης Θήρας κ. Ιωάννης Γαβαλάς και  ο Εργοδηγός ΔΕΔΔΗΕ Θήρας κ. Ευάγγελος Δαμίγος.

Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Ενημέρωση για το ΠΔ 71/2019 «Μητρώα συντελεστών παραγωγής δημόσιων και ιδιωτικών έργων, μελετών, τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜΗ.ΤΕ)» και «Ενημέρωση για την απόφαση της  Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι και οι συνάδελφοι των Σωματείων – Μελών που παραβρέθηκαν, τόσο για τα παραπάνω θέματα όσο και για τα «Περιφερειακά και Τοπικά Θέματα» που τους απασχολούν. Θέματα συνεργασίας με τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ AE και με τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, θέματα σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που πλήττει το επάγγελμα και θέματα σχετικά με την λειτουργία των Σωματείων.

Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στη Σύσκεψη του Π.Κ καταγράφηκαν και θα μεταφερθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΠΟΣΕΗ για να τα επεξεργασθεί. 

Η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων των Σωματείων – Μελών του Περιφερειακού Κλιμακίου και του Σ.Ε.Η Θήρας.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνάδελφοι του Σ.Ε.Η Θήρας διοργάνωσαν άψογα την Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «ΝΙΚΟΣ», υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν θερμά τους συναδέλφους από όλα τα Σωματεία του Π.Κ  Κρήτης – Βορείου & Νοτίου Αιγαίου.

Στην άψογη οργάνωση και φιλοξενία του Π.Κ από τον Σ.Ε.Η Θήρας, συνέβαλαν χορηγικά οι παρακάτω εταιρείες – χορηγοί, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και τη συμβολή τους:

ΑEG – ΒΙΟΚΑΡ – DEWAALTSTANLEY BLACK & DECKER – ΕΛΕΜΚΟ – HAGER  HALPLAST  IGE XAO HELLAS – ΚΟΥΒΙΔΗΣ – ΚΑΥΚΑΣ – LAMPER- LEGRAND – ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ – ΡΟΥΣΣΟΣ SCHNEIDER ELECTRIC – ΣΙΓΑΛΑΣ – ΣΚΡΕΚΗΣ – SMK GROUP – ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Материалы по теме:

«Παράταση θητείας των διοικητικών οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών μέχρι της 31.12.2020»
Σε συνέχεια του Ενημερωτικού Δελτίου της Ομοσπονδίας με Αρ.Πρ: 535/08.09.2020, σχετικό με την ενημέρωση για την αναβολή πραγματοποίησης της Εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ της Ομοσπονδίας στις 26 & 27.09.2020 ...
ΠΟΣΕΗ – Μένουμε Σπίτι Ακολουθούμε τις Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας
ΠΟΣΕΗ : Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια & κίνδυνος ηλεκτροπληξίας – Συμβουλές ασφάλειας & προστασίας
Την περίοδο των  Χριστουγέννων διακοσμούμε με λαμπάκια τα δέντρα και τον περιβάλλοντα χώρο στα σπίτια μας, για να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Πόσο ασφαλές ...
ΠΟΣΕΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ «Δημοσίευση ΚΥΑ με Αρ.: 130414 «Εγκατάσταση Διατάξεων Διαφορικού Ρεύματος» (ΦΕΚ Β΄4825/24-12-2019)»
Στις 27/12/2019 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η ΚΥΑ με Αρ.: 130414 (ΦΕΚ Β΄4825/24-12-2019), σχετική με την «Εγκατάσταση Διατάξεων Διαφορικού Ρεύματος», η οποία τροποποιεί το Άρθρο 1 ...
ΠΟΣΕΗ – Αποστολή στις Βρυξέλλες για την προετοιμασία του κλάδου για το μέλλον
Η ΠΟΣΕΗ συμμετέχει σήμερα 20/11/2019 στην Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη με θέμα: «Ηλεκτρική Ασφάλεια & Μετάβαση Ενέργειας: Προετοιμάζοντας τα κτήρια για την ασφαλή μετάβαση της ενέργειας».Την ...

About Grammateia

Check Also

Δελτίο Τύπου «Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Η στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021»

Στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην αίθουσα «Μελίνα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *